Η φωνή της Δυτικής Αθήνας είσαι εσύ. Γίνε ανταποκριτής και συνεργάτης του Νέος Ραμπαγάς στην περιοχή σου. Στείλε μας τα κείμενά σου και φωτογραφίες για όσα συμβαίνουν στον Δήμο σου, στο n.rabagas@gmail.com...

Δευτέρα 16 Φεβρουαρίου 2015

Άγιος Ιερόθεος - Πεύκη 1 - 0 ....

Στους 40 βαθμούς έφτασε ο Άγιος Ιερόθεος με τη νίκη του επί της Πεύκης (1-0). Οι κιτρινόμαυροι συνεχίζουν την ανοδική τους πορεία στον 2ο όμιλο της Α' κατηγορίας, αποδεικνύοντας ότι μπορούν να σταθούν ανταγωνιστικά απέναντι στα μεγάλα φαβορί του πρωταθλήματος. Το απόγευμα του Σαββάτου η ομάδα του Ισίδωρου Σταυριανού καθάρισε και την Πεύκη (1-0), φτάνοντας στους 40 βαθμούς, έχοντας δηλαδή 5 λιγότερους από το Αιγάλεω και τον ΓΣ Αργυρούπολης που προπορεύονται.
Ένα πολύ όμορφο, εν κινήσει σουτ του Κακλαμάνου στο 40', μετά από σέντρα του Νιζάμη, αποδείχθηκε αρκετό για να δώσει το τρίποντο στονΆγιο Ιερόθεο, ο οποίος έφτασε έτσι στην τρίτη συνεχόμενη νίκη του.
Διαιτητής ήταν ο Ευαγγέλου, με βοηθούς τους Μητροφάνη και Τσολακίδη.
ΑΓΙΟΣ ΙΕΡΟΘΕΟΣ: Τσουκαλάς, Βαγγέλης, Κολιάκος, Βατίστας, Μπιρμπίλη, Κουμπούλης, Μπερτσιάς (77' Κρεμμύδας), Χατζηπαναγιώτης, Νιζάμης (80' Λουκάκης), Κακλαμάνος, Πανούσης (70' Γεωργίου)
ΠΕΥΚΗ: Σαΐτης, Κοκαβέσης (80' Γρίβας), Ανδρέου, Κωνσταντόπουλος, Μεταλληνός, Γιακουμής, Κιάφα, Σινάνι, Ιορδανίδης, Γκατζιόρας (63' Θεοδωρόπουλος), Βαφειάδης.

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *